Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Zlatan og Milan dæmper Lazios gulddrøm

Zlatan Ibrahimovic har tilbage i startopstillingen for Milan, der vandt med hele 3-0 på udebane over Lazio.

Zlatan Ibrahimovic har tilbage i startopstillingen for Milan, der vandt med hele 3-0 på udebane over Lazio.
Zlatan Ibrahimovic scorede Milans andet mål mod Lazio, da han udnyttede et straffespark.

ROM: Lørdagens store vinder i den italienske Serie A hedder Juventus.

Efter at have gjort forarbejdet med en sikker 4-1-sejr i lokalopgøret mod Torino fik den mangedobbelte mesterklub ovenikøbet hjælp af AC Milan i mesterskabskampen senere på aftenen.

Milan med Simon Kjær i startopstillingen vandt noget overraskende med hele 3-0 på udebane over Juventus' nærmeste rival i toppen af rækken, Lazio.

Det betyder, at Lazio med otte spillerunder igen er hele syv point efter Juventus.

Lazio kom tidligt på nederlagskurs mod et Milan-hold, der har været godt kørende, siden ligaen blev genstartet efter coronapausen.

Milan havde Zlatan Ibrahimovic med fra start for første gang i fire måneder, og den svenske veteran var med i sit holds to første scoringer.

Først havde han næstsidste fod på bolden ved Hakan Calhanoglus føringsmål midt i første halvleg. Og ti minutter senere scorede Ibrahimovic selv til 2-0, da han med hiv og sving udnyttede et straffespark.

Kort efter var arbejdsdagen slut for svenskeren, der lod sig udskifte i pausen. Men afløseren, Ante Rebic, havde også skud i støvlerne.

Den kroatiske angriber scorede til slutresultatet 3-0, da han blev spillet fri efter en times spil.

Milan har nu hentet 10 ud af 12 mulige point efter coronapausen. Holdet ligger på sjettepladsen og er helt inde i kampen om en billet til næste sæsons Europa League.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.