Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Ydmyget Leipzig-dansker: 5-0 er ikke retvisende

Leipzig fik store klø af United, men målforskellen viste ikke den reelle forskel, mener Yussuf Poulsen.

Leipzig fik store klø af United, men målforskellen viste ikke den reelle forskel, mener Yussuf Poulsen.
Marcus Rashford kom ind fra bænken og scorede hattrick, da Manchester United tildelte RB Leipzig en lussing i Champions League.

MANCHESTER: Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen spillede alle 90 minutter, da RB Leipzig onsdag aften fik ørerne i maskinen ude mod Manchester United.

På en stærk afslutning hev englænderne en stærk sejr på hele 5-0 i land.

Indtil kampens 74. minut kunne de tyske gæster stadig lugte blod. Der stod det nemlig kun 1-0 til United, men det ændrede sig drastisk derefter.

Ifølge Yussuf Poulsen er resultatet dog ikke retvisende for kampbilledet.

- Resultatet er en smule unfair, for jeg synes ikke, at forskellen på holdene var så voldsom, siger danskeren til klubbens twitterprofil.

- Af en eller anden grund kollapsede vi ved 2-0 og stoppede med at forsvare. Og så udnyttede United vores fejl.

Den gamle tese om tysk effektivitet var ikke spore på Old Trafford onsdag aften, hvor Leipzig faktisk havde bolden 55 procent af tiden.

Til gengæld hed antallet af skud inden for målrammen 8-2 i hjemmeholdets favør.

- Vi havde faktisk bolden meget, men vi skabte ikke chancer nok med den. United var rigtig gode, det må vi anerkende. Vi gør det bedre i næste kamp, lyder det fra Yussuf Poulsen.

Mason Greenwood åbnede scoringen midt i første halvleg, mens et hattrick af indskiftede Rashford og en straffesparksscoring af Anthony Martial sørgede for storsejren på et kvarters tid sidst i kampen.

Leipzigs næste opgave i Champions League bliver i egen hule, hvor sidste sæsons finalister fra Paris Saint-Germain kommer på besøg.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.