Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Wolverhampton sørger for to engelske EL-succeschancer

Med en sejr på 1-0 over Olympiakos sørgede Wolverhampton for, at England har to hold tilbage i Europa League.

Med en sejr på 1-0 over Olympiakos sørgede Wolverhampton for, at England har to hold tilbage i Europa League.
Raul Jimenez var sikker fra straffesparkspletten, da han fik chancen mod Olympiakos.

WOLVERHAMPTON: Som eneste nation har England fortsat to hold med i denne sæsons Europa League, hvor alle kvartfinalisterne til Final 8-stævnet i Tyskland nu er fundet.

Hjemme på et tomt Molineux Stadium i Wolverhampton var en kølig straffesparkscoring af Raúl Jiménez nok til at sende hjemmeholdet videre i turneringen på bekostning af Olympiakos med samlet 2-1 over to kampe.

Kampens enlige scoring faldt allerede efter otte minutters spil, da Olympiakos' franske målmand Bobby Allain viste lidet prangende evner med bolden ved fødderne.

Han forsøgte med en tæmning på en tilbagelægning, bolden sprang fra ham og i stedet skubbede han Daniel Podence i ryggen i jagten på at vinde bolden tilbage.

Et klodset straffespark, som Raúl Jiménez roligt og koldt chippede i mål fra pletten.

Grækerne havde meget boldbesiddelse i en ellers lige kamp, og spændingen blev bevaret helt til det sidste.

Wolverhampton-målmand Rui Patrício måtte blandt andet diske op med en stor redning ti minutter før tid for at holde hjemmeholdets kurs mod kvartfinalerne.

Det lykkedes at holde gæsterne fra fadet i samtlige 90 minutter plus de seks minutters tillægstid i anden halvleg af den tætte affære.

Mindre spænding var der i det sidste ottendedelsfinaleopgør.

Schweiziske Basel vandt hele 3-0 i det første opgør ude mod tyske Eintracht Frankfurt tilbage i marts, og Basel var aldrig i fare for at smide den føring væk.

Returkampen i Basel torsdag endte med en hjemmesejr på 1-0, og dermed er schweizerne videre med samlet 4-0.

Danske Frederik Rønnow så som så ofte før kampen fra Frankfurts bænk.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.