Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Wolverhampton slår Leeds og kravler op i tabellen

En enkelt scoring af Raúl Jiménez var nok til, at Wolverhampton ude slog Leeds med 1-0 i Premier League.

En enkelt scoring af Raúl Jiménez var nok til, at Wolverhampton ude slog Leeds med 1-0 i Premier League.
Wolverhamptons spillere kunne glæde sig over tre point, da klubben ude slog Leeds i Premier League mandag.

KØBENHAVN: Wolverhampton spillede sig sent mandag på sjettepladsen i Premier League, da holdet på udebane besejrede Leeds 1-0.

Dermed nåede gæsterne på ni point ligesom både Arsenal og Leicester har på henholdsvis femte- og fjerdepladsen i rækken.

Leeds har efter en sæsonindledning med to sejre, en uafgjort og to nederlag syv point, som tilfældet er for fem øvrige hold i tabellen.

Målscoren rækker til en tiendeplads for Leeds.

Wolverhampton fik et mål annulleret af VAR i anden halvleg på Elland Road, men det tog ikke humøret fra gæsterne.

Med 20 minutter igen lykkedes det således at score det ene mål, som var nok til at hente de tre point.

Raúl Jiménez tog en dribletur og fra midten af banen uden for feltet afsluttede mexicaneren. Bolden endte via Leeds-spilleren Kalvin Phillips i nettet, og så var Wolverhampton foran med 1-0, og det blev der ikke ændret ved i resten af opgøret.

Tidligere mandag spillede West Bromwich Albion og Burnley 0-0. De to klubber ligger i den tunge ende af rækken med henholdsvis to og et enkelt point.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.