Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Vild med dans-stjerne bryder forlovelsen

Skuespilleren Janus Bakrawi siger til Billed-Bladet, at han og Kira Møller er gået fra hinanden.

Skuespilleren Janus Bakrawi siger til Billed-Bladet, at han og Kira Møller er gået fra hinanden.
Skuespilleren Janus Bakrawi er blevet single. Han har en datter og tvillinger fra to tidligere forhold.

KØBENHAVN: For få måneder siden afslørede skuespilleren Janus Bakrawi, at han havde været på frierfødder for kæresten Kira Møller.

Men nu fortæller den 45-årige Vild med dans-aktuelle stjerne til Billed-Bladet, at parret har brudt forlovelsen og er gået fra hinanden efter tre års forhold.

- Der er kommet ting frem, som vi ikke er helt fælles om. Vi fandt ud af, der skulle indgås for mange kompromiser, og det ønsker vi ikke.

- Derfor er vi - i fred og fordragelighed - blevet enige om, at vi ikke skal giftes, siger han til ugebladet og tilføjer:

- Forholdet er sluttet helt fredeligt, og vi taler stadig sammen.

Over for Billed-Bladet fortæller han videre, at han er glad for at medvirke i "Vild med dans", for det tager noget af fokus fra situationen, og så er dansen også en god måde at udtrykke følelser på.

Janus Bakrawi og hans professionelle dansepartner, Karina Frimodt, går på gulvet igen på fredag og tager seernes sms-stemmer og de 35 point fra dommerne med videre.

Fredag vender konkurrencen nemlig tilbage i "Vild med dans", efter at den var sat standby for en stund i sidste fredag, hvor der blev samlet penge ind til Kræftens Bekæmpelses Knæk Cancer-kampagne.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.