Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Vigtig information vedrørende salg af Jubii

Som vores brugere har fået information om via mail, er Jubii pr. den 1. december 2020 blevet solgt til det norske firma Fjordmail Technologies AS. Her kan du læse, hvad det betyder for dig.

Som vores brugere har fået information om via mail, er Jubii pr. den 1. december 2020 blevet solgt til det norske firma Fjordmail Technologies AS. Her kan du læse, hvad det betyder for dig.

Bemærk:Du behøver ikke gøre noget. Hvis du er Jubii Mail PLUS-kunde, kan du bekræfte, at din faste betalingsaftale kan overføres til det nye firma, så du ikke behøver at indtaste betalingsoplysninger senere.

Denne uge sendte vi en e-mail til alle vores kunder og brugere om, at Jubii overtages af et nyt firma - Fjordmail Technologies AS. Årsagen til salget er, at de nuværende ejere har ønsket at finde et firma, der har e-mail som speciale og kan videreudvikle mailtjenesten, som er en vigtig del af Jubii i dag.

Fjordmail Technologies er et norsk firma, der driver en række e-mail tjenester med fokus på at tilbyde og videreudvikle premium e-mail med fremragende support og høj kvalitet. Dette betyder, at du i fremtiden kan forvente nye fordele ved tjenesten, og vi tror, det vil være til det bedre for vores kunder. Samtidig betyder det, at du kan beholde den mailadresse, som du har i dag, du behøver ikke ændre nogen indstillinger, og vi vil bevare vores support, som den er i dag.

Vi har samlet svar på de oftest stillede spørgsmål hos vores support her , og dem er det en god ide at læse, inden du kontakter os. Ellers beder vi om din forståelse for, at vi i øjeblikket oplever stort pres på vores telefonsupport Vi vil derfor opfordre alle til at læse spørgsmål og svar først, og derefter sende os en e-mail, hvis du stadig er i tvivl om noget

Med venlig hilsen os i Jubii

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.