Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Viborg slår Helsingør og har kurs mod Superligaen

Med en sejr på 3-0 over Helsingør fortsætter Viborgs førerhold den direkte kurs mod Superligaen.

Med en sejr på 3-0 over Helsingør fortsætter Viborgs førerhold den direkte kurs mod Superligaen.
Viborg-træner Jacob Neestrup kunne fredag se sit hold slå Helsingør med 3-0 i 1. division. (Arkivfoto).

VIBORG: Viborg udbyggede fredag afstanden til de nærmeste forfølgere i toppen af 1. division.

På hjemmebane vandt viborgenserne med 3-0 over oprykkerne fra Helsingør.

Gæsterne har leveret flere overraskelser med sejre over Silkeborg og Fredericia, men på intet tidspunkt var holdet tæt på en gentagelse fredag aften.

Efter 12 minutter bragte Magnus Kaastrup Viborg foran, da han dygtigt sparkede bolden i mål til 1-0 ved den fjerne stolpe uden chance for Kevin Stuhr Ellegaard i Helsingør-målet.

Umiddelbart efter pausen øgede Sebastian Grønning til 2-0, inden Jacob Bonde i slutfasen cementerede sejren med kampens sidste scoring.

Med sejren udvider Viborg forspringet til Fredericia på andenpladsen til syv point.

Viborg topper rækken med 26 point for ti kampe. Fredericia har 19 point - dog for en kamp mindre.

Lige efter Fredericia følger Silkeborg med 18 point og Esbjerg med 17 point, mens Helsingør er på femtepladsen med 16 point.

Senere fredag aften spillede Kolding 1-1 på eget græs mod Hvidovre, der scorede det udlignende mål dybt inde i overtiden. Det stod Kim Aabech for. Hvidovre forinden var gæsterne blevet ramt af en udvisning.

Begge hold har syv point i bunden af rækken.

De seks bedste hold i 1. division kvalificerer sig efter 22 spillerunder til et oprykningsspil, hvor der skal kæmpes om to pladser i Superligaen. De seks dårligste hold skal kæmpe for at undgå nedrykning.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.