Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Verdensmester brækker hånden i grumt Flandern-styrt

Julian Alaphilippe var helt med i finalen i Flandern Rundt, inden han kørte ind i en motorcykel og styrtede.

Julian Alaphilippe var helt med i finalen i Flandern Rundt, inden han kørte ind i en motorcykel og styrtede.
Julian Alaphilippe var i tydelige smerter, efter at han søndag styrtede i klassikeren Flandern Rundt.

ANTWERPEN: Den franske verdensmester i landevejscykling, Julian Alaphilippe, har brækket hånden efter et styrt i klassikeren Flandern Rundt.

Det skriver hans hold, Quick-Step, på sin hjemmeside.

Den nykårede verdensmester har brækket to knogler i højre hånd, viser røntgenbilleder ifølge det belgiske mandskab.

Alaphilippe var en af forhåndsfavoritterne i Flandern Rundt, og han var også med i den helt afgørende fase af løbet. Her sad han allerforrest sammen med de to andre favoritter Mathieu van der Poel og Wout van Aert.

Få sekunders uopmærksomhed blev dog skæbnesvangert for franskmanden.

Han sad på hjul af Mathieu van der Poel, der pludselig svingede en anelse ud for at undvige en motorcykel, der kørte langsomt i vejens ene side.

Alaphilippe nåede ikke at følge med hollænderen, inden han i fuld fart kørte lige op i motorcyklen og blev slynget i asfalten.

Dermed måtte han vinke farvel til en mulig sejr i den prestigefyldte klassiker.

Løbet var i forvejen planlagt til at skulle være hans sidste i år. Derfor går Alaphilippe nu på pause efter en sæson, som han trods søndagens ridse i lakken kan se tilbage på med stor tilfredshed.

Franskmanden sikrede sig nemlig karrierens største sejr, da han ved VM i september triumferede i landevejsløbet.

Derudover vandt han en etape i Tour de France, nåede at bære den gule førertrøje og vandt også løbet Brabantse Pijl.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.