Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Velspillende Vejle tænker stadig kun på at undgå nedrykning

På trods af en aktuel tredjeplads vil Vejle ikke kommentere på tabellen. Målet er stadig at blive oppe.

På trods af en aktuel tredjeplads vil Vejle ikke kommentere på tabellen. Målet er stadig at blive oppe.
Vejle har ikke tabt i Superligaen siden sæsonens første kamp på udebane mod AGF.

VEJLE: Vejle Boldklub slog søndag eftermiddag Lyngby Boldklub 3-2, og det betyder, at Vejle kan beholde sin tredjeplads i Superligaen.

Den østjyske traditionsklub er ubesejret siden nederlaget i sæsonpremieren til AGF og har nu sikret sig sin bedste sæsonstart siden 1987.

Vejles matchvinder fra Lyngby-kampen, Malte Amundsen, der bankede et langskud i mål med sit kolde højreben, er naturligvis tilfreds med sæsonstarten.

- Det er fantastisk med den start, vi har fået. Det er dejligt at se, at vi godt kan være med, siger Amundsen.

Men på trods af jublen maner han alligevel til besindighed.

- Vi har kun spillet fem kampe. Vi skal være ydmyge, og derfor handler det stadig kun om at overleve, lyder det fra den 22-årige venstreback.

Også anfører Jacob Schoop glæder sig over den gode sæsonstart, men ligesom Amundsen nægter han at ændre på sæsonforventningerne.

- Lige nu nyder vi bare at spille nogle fede kampe. Vi skal slet ikke snakke om tabellen, siger Schoop og pointerer, at Vejle ikke har været heldige.

- Vi er selvfølgelig tilfredse med pointene, men jeg synes også, at vi har fået de antal point, som vi er berettiget til.

En af Vejles store forcer i indeværende sæson har været det offensive spil. Klubben har scoret 12 mål i de første fem runder. Det er kun overgået af AGF.

Anfører Schoop er glad for den gode målform, men vil hellere snakke om balancen mellem det offensive og det defensive.

- Det vidner om en stærk offensiv, at vi har scoret så mange mål. Men samtidig ville vi gerne undgå at lukke for mange mål ind.

Vejles næste kamp spilles mandag den 26. oktober, og her skal holdet møde AaB på udebane.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.