Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Velspillende Tauson får svær modstand i Texas

Topseedede Shelby Rogers står på den anden side af nettet mod Clara Tauson i anden runde i Texas.

Topseedede Shelby Rogers står på den anden side af nettet mod Clara Tauson i anden runde i Texas.
Clara Tauson spiller i denne uge ITF-turnering i USA. (Arkivfoto)

TEXAS: Det danske tennistalent Clara Tauson kommer på en svær opgave fredag aften, når hun i anden runde af ITF-turneringen W80 Tyler i Texas møder amerikaneren Shelby Rogers.

Med sin placering som nummer 58 på verdensranglisten er den 28-årige Rogers topseedet i turneringen. Hun havde da heller ikke stort besvær med at besejre landsmanden Whitney Osuigwe med 6-3, 6-3 i første runde.

17-årige Clara Tauson har dog vist rigtig god form på det seneste. Hun imponerede med at nå anden runde i sin grand slam-debut til French Open, og natten til fredag dansk tid viste hun igen god form.

I første runde i Texas levnede danskeren ikke sin amerikanske modstander Caty McNally mange chancer. Verdens nummer 117 blev nedlagt med 6-3 og 6-1 på det udendørs hardcourt-underlag.

Selv om Tauson har bevæget sig godt op ad verdensranglisten, hvor hun nu er nummer 157, måtte hun gennem kvalifikationen for at komme ind i hovedturneringen i Texas.

Mødet med Shelby Rogers står til at blive sat i gang omkring klokken 19.30 fredag aften dansk tid.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.