Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Vejle-forsvarer vil blive oppe: Vi står stærkere end sidst

Erfaring og større bredde skal forhindre, at Vejle for femte gang i dette årtusind rykker ud af Superligaen.

Erfaring og større bredde skal forhindre, at Vejle for femte gang i dette årtusind rykker ud af Superligaen.
Vejle Boldklub og Mads Greve (nummer 15) slog søndag Sønderjyske med 4-1.

VEJLE: Fire gange i dette årtusind er det ikke lykkedes Vejle Boldklub at blive i Superligaen efter en oprykning, men måske kan femte gang blive lykkens gang.

Søndag aften leverede Vejle en helstøbt indsats på hjemmebane mod Sønderjyske, der blev besejret 4-1 i en dramatisk kamp præget af straffespark og VAR-afgørelser.

Og sejren over Sønderjyske har givet blod på tanden hos Vejle-forsvareren Mads Greve, som hurtigt ønsker at få skabt afstand til nedrykningsstregen.

- Jeg håber, at det her er startskuddet til, at vi kan bevæge os lidt væk, siger Greve.

Han er dog godt klar over, at Vejle-spillerne ikke kan forvente præstationer som i sejren over Sønderjyske hver eneste gang, og derfor kræver han også særligt en solid defensiv base fremover.

- Vi skal have en kompakt base. Det er fundamentet for, at vi kan blive oppe, siger Mads Greve.

Overordnet set vurderer han, at Vejle denne gang er bedre rustet til at undgå en nedrykning, og det skyldes blandt andet en stor bredde i truppen.

- Jeg synes, vi står stærkere denne gang, end da vi rykkede op sidst. Vi har flere spillere nu, som har prøvet det før, og så er truppen meget bredere denne gang.

- Vores bænk kunne lige så godt spille. Det er bare positivt for os, og det kommer os til gode længere hen i sæsonen, siger han.

Mads Greves vurdering møder opbakning fra anfører Jacob Schoop, som hæfter sig ved klar forbedring i forhold til sæsonens første kamp, der gav et nederlag mod AGF.

- Allerede i dag viser vi langt større klasse end sidst. Vi vil få udfald i løbet af sæsonen, men præstationer som denne giver tro og håb på tingene, fortæller Schoop.

- Som vi spiller i dag er Sønderjyske et hold, som vi kan måle os med, siger Schoop.

Vejle har tre point efter de to første spillerunder i Superligaen. I næste runde venter FC København.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.