Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Mand stabil efter ulykke: Kørte ind i elskab, vejtræ og hus

En varebil ramte lørdag ind i et hus i Sydjylland. Føreren måtte skæres fri. Søndag er hans tilstand stabil.

En varebil ramte lørdag ind i et hus i Sydjylland. Føreren måtte skæres fri. Søndag er hans tilstand stabil.
En varebil kørte lørdag ind i et hus ved Lindknud, der ligger i Vejen Kommune i Sydjylland. Bag rettet sad en 50årig mand fra lokalområdet. Han blev hårdt kvæstet ved ulykken.

KØBENHAVN: En 50-årig mand kom lørdag aften kørende i en varebil ved Lindknud i Sønderjylland, da han af endnu uvisse årsager kørte af vejen og ender i en alvorlig ulykke.

- Han rammer flere ting undervejs. Først et elskab, så et vejtræ, før han fortsatte videre ind i et hus, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Varebilen bliver totalskadet, og føreren må skæres fri fra bilen, før han blev fløjet til Odense Universitetshospital i en lægehelikopter. De pårørende blev underrettet om ulykken.

Trods den voldsomme bilulykke er den 50-åriges tilstand søndag stabil, fortæller vagtchefen.

Ingen andre kom til skade ulykken. Brandfolk blev dog på stedet, efter at manden var blevet sendt til behandling på hospitalet, for at afstive huset, så det ikke skulle styrte sammen.

Det vides ikke, hvorfor manden kørte af vejen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.