Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Van Dijk skal under kniven efter voldsom tackling

Liverpool-forsvareren Virgil van Dijk har pådraget sig en knæskade, der kræver en operation.

Liverpool-forsvareren Virgil van Dijk har pådraget sig en knæskade, der kræver en operation.
Jordan Pickford (i grøn) sendte med sin tackling på Virgil Van Dijk lørdag hollænderen på operationsbordet.

LIVERPOOL: Det så ikke godt ud for Virgil van Dijk, da Liverpool-hollænderen lørdag blev nedlagt af Everton-målmand Jordan Pickford kort inde i Liverpool-derbyet.

Søndag skriver Liverpool på sin hjemmeside, at Van Dijk efter tacklingen skal opereres i sit ene knæ.

Liverpool kommer ikke med et bud på, hvornår forsvarskrumtappen potentielt kan være kampdygtig igen.

Van Dijk har udgjort en hjørnesten i Liverpools vej tilbage til toppen af engelsk fodbold.

Hollænderen kom til klubben fra Southampton i januar 2018 for en pris, der angiveligt lød på 75 millioner pund - cirka 615 millioner kroner.

Den 29-årige midtstopper har været på banen fra start i samtlige Liverpools kampe de seneste to sæsoner og bidraget stort til Liverpools Champions League-triumf i 2018/19-sæsonen og klubbens første mesterskab i 30 år i sidste sæson.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.