Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Uefa holder døren åben angående CL-genstart

Uefa "kigger på alle mulighederne", i forhold til hvordan og hvornår Champions League kan færdigspilles.

Uefa "kigger på alle mulighederne", i forhold til hvordan og hvornår Champions League kan færdigspilles.
Liverpool vandt Champions League i sidste sæson, men kommer ikke til at forsvare sin titel. Holdet er færdig i turneringen efter et samlet nederlag til Atlético Madrid i ottendedelsfinalen. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Intet ligger fast, i forhold til hvordan og hvornår denne sæsons Champions League-turnering kan færdigspilles.

Det siger Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa), der står bag den prestigefyldte klubturnering, til nyhedsbureauet AFP.

- Vi kigger på alle mulighederne angående kalenderen og turneringsformatet i arbejdsgruppen med klubber, ligaer og nationale forbund.

- Der er ikke blevet taget nogen beslutning, men det bør der på et møde i (Uefas, red.) eksekutiv komité 17. juni, siger en talsmand fra Uefa.

Champions League-finalen skulle oprindeligt have været afholdt lørdag i Istanbul.

Ifølge et Uefa-dokument, som AFP har set, er der udsigt til, at finalen nu spilles 29. august.

Fredag kunne den amerikanske avis New York Times fortælle, at finalen i denne sæson bliver flyttet til et andet land, men at Atatürk Olympic Stadium i Istanbul kan komme til at lægge græs til en Champions League-finale engang i fremtiden, når det igen er forsvarligt for fans i store mængder at rejse udenlands.

Champions League blev som følge af coronapandemien sat på pause i marts. Der mangler at blive spillet fire kampe i ottendedelsfinalerne samt resten af turneringen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.