Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Uefa har ingen plan B for Champions League-afvikling

Uefa-præsident Aleksander Ceferin er ubekymret for coronaudviklingen i Portugal en måned før CL-afgørelse.

Uefa-præsident Aleksander Ceferin er ubekymret for coronaudviklingen i Portugal en måned før CL-afgørelse.
Aleksander Ceferin har været præsident for Uefa siden september 2016.

LISSABON: Flere coronarestriktioner er genindført i 19 nabolag omkring Lissabon, og der registreres over 300 nye coronasmittede dagligt i Portugal, hvoraf trefjerdedele er i Lissabon-området.

Pandemien hærger således fortsat i det sydeuropæiske land, men Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) er ikke bekymret.

Præsidenten for fodboldforbundet, Aleksander Ceferin, holder således stædigt fast i, at Final 8-stævnet, der skal afgøre Champions League, uden problemer kan afvikles i Portugal fra 12.-23. august. Der er nemlig ikke noget alternativ.

- Jeg er overbevist om, at vi med et fortsat godt samarbejde mellem alle parter vil kunne afslutte sæsonen i Lissabon på en god måde. Der er ikke brug for en plan B, siger Ceferin ifølge AFP.

Europas fineste klubturnering har været sat på pausen siden begyndelsen af marts.

Det samme gælder for Europa League, hvis Final 8-stævne afvikles i Tyskland i august.

Fredag er der lodtrækning til finalestævnet i begge turneringer, selv om ikke alle deltagere er fundet endnu. FC København er blandt andet i puljen i Europa League.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.