Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Uefa giver FCK lov til at møde tyrkere i Parken

FC København får lov til at tage Parken i brug i udskudt ottendedelsfinale mod Basaksehir i Europa League.

FC København får lov til at tage Parken i brug i udskudt ottendedelsfinale mod Basaksehir i Europa League.
12. marts tabte FC København på udebane til tyrkiske Basaksehir. I begyndelsen af august spilles returkampen i København. (Arkivfoto).

LAUSANNE: FC Københavns får mulighed for at spille en hjemmekamp i Parken mod tyrkiske Basaksehir i Europa League.

Sådan lyder meldingen torsdag fra Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa).

Uefa har tidligere besluttet, at kvartfinaler, semifinaler og finale skal spilles på neutral grund i Tyskland i en miniturnering.

Da coronakrisen ramte Europa i marts, havde FCK spillet den første af to ottendedelsfinaler mod Basaksehir.

Dengang endte det med et nederlag på 0-1 i Tyrkiet, men returmødet i København blev kort efter udsat på ubestemt tid på grund af coronapandemien.

Der har siden hen hersket en del usikkerhed om, hvorvidt FCK ville gå glip af muligheden for at tage Parken i brug til returkampen, hvis Uefa besluttede at placere opgøret på en neutral bane.

Uefa oplyser torsdag, at returmødet skal spilles 5.-6. august, og det vil som udgangspunkt ske uden tilskuere på tribunerne.

Uefa meddeler samtidig, at det skal være muligt for gæstende hold at rejse til udekampe uden at blive ramt af rejserestriktioner.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.