Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Uefa fastholder CL-plan trods coronastigning i Portugal

Flere tilfælde af coronavirus i Portugal har fået myndighederne til at indføre nye restriktioner.

Flere tilfælde af coronavirus i Portugal har fået myndighederne til at indføre nye restriktioner.
- Der er ikke brug for en plan B, siger Aleksander Ceferin om afgørelsen af Champions League.

LISSABON: Der er ikke brug for en plan B til afviklingen af Champions League.

Det siger præsidenten for Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa), Aleksander Ceferin, selv om Portugal på det seneste har oplevet nye problemer med coronavirus.

Europas største klubturnering i fodbold skal efter planen afgøres i den portugisiske hovedstad, Lissabon, fra 12. til 23. august.

Men i flere forstæder til byen er der en stigning i antallet af coronasmittede, og her er der planer om at indføre nye restriktioner.

Ceferin har holdt et møde med Portugals premierminister, Antonio Costa. Uefa erkender, at der er store udfordringer.

- Alle parter understregede på mødet, at de er fuldt fokuserede på at arbejde sammen for at skabe en succesfuld begivenhed i Lissabon, skriver Uefa i en udtalelse.

- Deltagerne diskuterede det faktum, at det er en turnering uden fortilfælde, hvilket skaber store udfordringer, men gentog troen på, at de nødvendige foranstaltninger vil være til stede i Portugal.

Regeringen i Portugal oplyste i sidste uge, at folk i de særligt ramte områder omkring Lissabon ikke må forlade hjemmet, medmindre de er på vej til og fra arbejde eller nede for at handle.

Tiltaget gælder i første omgang fra 1. til 14. juli.

Champions League skal afgøres i en Final 8-turnering, hvor de otte tilbageværende klubber kæmper om trofæet med de store ører.

Både kvart- og semifinaler skal afvikles over en kamp.

Paris Saint-Germain, Atlético Madrid, Atalanta og RB Leipzig har kvalificeret sig til kvartfinalerne og har dermed booket billetter til finalestævnet.

Ottendedelsfinalerne Manchester City - Real Madrid, Bayern München - Chelsea, Juventus - Lyon og Barcelona - Napoli har endnu ikke fundet en samlet vinder. De opgør skal afgøres 7. og 8. august enten i Portugal eller på de oprindeligt planlagte hjemmebaner.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.