Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Tyrkisk landsholdslegende er i kritisk corona-tilstand

Den tyrkiske VM-helt fra 2002 Rustu Recber er indlagt på hospitalet med svære corona-symptomer.

Den tyrkiske VM-helt fra 2002 Rustu Recber er indlagt på hospitalet med svære corona-symptomer.
Rustu Recber er indlagt på grund af coronavirus. (arkivfoto)

ANKARA: Særligt en række aktive spanske og italienske fodboldspillere har fået konstateret corona i de seneste uger, og nu har virusset også ramt en tyrkisk landsholdslegende, der endda er så hårdt ramt, at han er indlagt på hospitalet.

Det drejer sig om den tidligere målmand Rustu Recber, der ifølge BBC Sport er i kritisk tilstand.

Det bekræfter hans kone på Instagram.

- Rustu er på hospitalet med Covid-19-diagnose. Vi er i en tilstand af chok, da symptomerne udviklede sig hurtigt, efter at alt havde været normalt. Det er en kritisk tid, og det er meget svært, skriver Isil Recber.

Den nu 46-årige Rustu Recber var en fremtrædende figur, da Tyrkiet i 2002 overraskende nåede semifinalen ved VM og siden sikrede bronze i turneringen. Det er Tyrkiets bedste resultat ved et VM.

Han nåede 120 landskampe for Tyrkiet og optrådte i en kort overgang for selveste FC Barcelona. Han tilbragte dog størstedelen af karrieren i de tyrkiske storklubber Fenerbahce og Besiktas.

Officielt har 9217 personer fået konstateret corona i Tyrkiet. 131 er døde, oplyste landets sundhedsminister søndag.

/ritzau/AFP

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.