Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

TV2 afslører: Her er årets X Factor-præmie

Fredag aften blev "X Factors" liveshows skudt i gang, og samtidig blev årets præmie afsløret.

Fredag aften blev "X Factors" liveshows skudt i gang, og samtidig blev årets præmie afsløret.
Aksel Lillesø Skjoldaa Kempf og Magnus Lasse Petersen på 19 år er blandt bookmakernes favoritter til en sejr.

KØBENHAVN: Der er mere på spil end bare æren og nogle ugers berømmelse, når X Factor-deltagerne kæmper om at vinde det populære talentshow.

Der venter nemlig en stor præmie for den solist eller gruppe, der ender med at gå hele vejen til finalen og vinde danskernes hjerter.

Traditionen tro er der en udgivelse på højkant, for vinderen af "X Factor" får en pladekontrakt med Sony Music og skal sammen med et team skrive og indspille sin egen ep, som vedkommende skal indspille i RCA-studiet i Milano.

Sidst men ikke mindst kan årets vinder se frem til at optræde under bøgetræerne på Smukfest 2020, ligesom vinderen af "X Factor" 2019, Kristian Kjærlund, også gjorde sidste år.

Blandt bookmakernes favoritter er gruppen Aksel og Magnus og Blachmans unge deltager Alma.

"X Factor" sendes hver fredag aften klokken 20.00 på TV2. Hver uge ryger en deltager ud inden finaleshowet, der bliver afholdt den 3. april.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.