Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Tv-profil dømt for livsfarligt forsøg på voldtægt

En mand i 30'erne blev fredag idømt to og et halvt års fængsel for voldtægtsforsøg under fest i København.

En mand i 30'erne blev fredag idømt to og et halvt års fængsel for voldtægtsforsøg under fest i København.
En mand blev fredag i Retten på Frederiksberg idømt to og et halvt års fængsel for et voldtægtsforsøg af særlig farlig karakter og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje. Manden er ifølge Ekstra Bladet kendt fra tv. (Arkivfoto)

KØBENHAVN: Et voldtægtsforsøg begået mod en 36-årig kvinde udløste fredag en fængselsdom til en mand, der er kendt fra sit arbejde på tv.

Den dømte er beskyttet af et navneforbud, der gælder, indtil en kommende ankesag er afsluttet, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge avisen blev manden, der er i 30'erne, ved Retten på Frederiksberg idømt to og et halvt års fængsel. Han blev kendt skyldig i voldtægtsforsøg af særlig farlig karakter samt voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

Manden ankede dommen til frifindelse umiddelbart efter rettens afgørelse.

Voldtægtsforsøget fandt ifølge rettens afgørelse sted under en fest, der blev afholdt 10. november sidste år i København.

På et toilet blev offeret banket op mod en væg, mens manden klemte om hendes hals, så hun mistede bevidstheden og ifølge dommen var i livsfare.

Det var her, det seksuelle overgreb blev begået.

Den dømte forklarede selv under retssagen, at han havde haft et seksuelt forhold til kvinden på toilettet, skriver Ekstra Bladet.

Men kvinden var indforstået med det, og han havde i øvrigt ikke taget kvælertag på hende, forklarede han.

Retten på Frederiksberg fandt det ikke bevist, at manden havde gennemført et egentligt samleje med offeret.

Han blev derfor dømt for voldtægtsforsøg og for voldtægt ved andet seksuelt forhold en samleje, da han ifølge retten til gengæld udsatte hende for en anden form for seksuelt overgreb.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.