Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Trods lukkede døre: Mand ville ind i tog på Sindal Station - dræbt på stedet

Havarikommissionen har afsluttet undersøgelsen af en dødsulykke på Sindal Station tilbage i februar

Havarikommissionen har afsluttet undersøgelsen af en dødsulykke på Sindal Station tilbage i februar
Ulykken på Sindal Station kostede en 61-årig mand livet. Foto: Jan Pedersen

FREDERIKSHAVN: Dørene var blevet lukket, da en 61-årig mand tilbage i februar forsøgte at stige ind i et tog på Sindal Station. Det endte i en ulykke, hvor manden mistede livet.

Ulykken skete 8. februar om eftermiddagen og er efterfølgende blevet undersøgt af Havarikommissionen, som nu er kommet med sin rapport om sagen.

Af rapporten fremgår det, at den 61-årige mand var steget på toget i Hjørring. Her havde han spurgt lokomotivføreren, om toget kørte til Frederikshavn. Det gjorde det.

I Sindal steg manden og en anden passager af toget. Manden, som havde sin hund med, ville imidlertid om bord på toget igen. Han forsøgte - efter at dørene var blevet lukket - at komme ind.

Manden var ifølge Havarikommissionen efter alt at dømme usikker på benene, og han virkede påvirket af rusmidler. Den vurdering har man foretaget på baggrund af overvågningsvideo, fremgår det af rapporten.

I forsøget på at komme ind i toget mistede manden balancen og faldt ned mellem perron og tog. Nordjyllands Politi har tidligere oplyst, at han fik kørt sit ene ben af.

Lokomotivføreren opdagede ikke, hvad der var sket. Han fortsatte kørslen, og toget standsede først i Kvissel. Her blev 25 passagerer sat af og befordret videre i hyrevogne.

Havarikommissionen har vurderet, at der på baggrund af ulykken ikke er grundlag for at foretage yderligere undersøgelser. Dette vil ikke kunne føre til anbefalinger, som vil kunne forhindre lignende i fremtiden.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.