Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Tottenham-spiller mister sin bror i fransk skudepisode

Serge Auriers yngre bror blev dræbt af skud uden for en natklub i Frankrig tidligt mandag morgen.

Serge Auriers yngre bror blev dræbt af skud uden for en natklub i Frankrig tidligt mandag morgen.
Tottenham bekræfter, at Serge Aurier har mistet sin bror.

TOULOUSE: Tottenham-spilleren Serge Aurier har mistet sin 26-årige lillebror, der blev dræbt af skud i Frankrig tidligt mandag morgen.

Det bekræfter fransk politi ifølge nyhedsbureauet AFP.

Christophe Aurier blev skudt i maven uden for en natklub i Toulouse og afgik senere ved døden på hospitalet.

Den afdøde spillede i sine unge år på samme fodboldakademi i Lens, som sin mere kendte bror, der er på kontrakt i Tottenham og spiller på det ivorianske landshold.

Men Christophe Aurier slog aldrig igennem på højt niveau og har senest optrådt for Toulouse Rodeo på femte niveau i det franske ligahierarki.

Tottenham bekræfter Aurier-familiens tragedie på klubbens hjemmeside.

- Klubben er meget ked af at kunne bekræfte medieberetningerne om, at Serge Auriers bror døde tidligt i morges.

- Vi støtter Serge i denne svære tid, og vi beder om, at spilleren og hans families privatliv bliver respekteret, skriver Tottenham.

Serge Aurier var søndag på banen for klubben og var med til at vinde London-derbyet mod Arsenal med 2-1.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.