Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Tottenham lader skadet offensiv duo rejse hjem

Son Heung-min rejser hjem af personlige årsager, mens Steven Bergwijn skal tilbage til sit barns fødsel.

Son Heung-min rejser hjem af personlige årsager, mens Steven Bergwijn skal tilbage til sit barns fødsel.
Både Steven Bergwijn og Son Heung-min er for tiden ramt af skader. (Arkivfoto)

LONDON: Tottenham har givet både Son Heung-min og Steven Bergwijn lov til at rejse tilbage til deres respektive hjemlande, mens al engelsk topfodbold er suspenderet frem til udgangen af april på grund af coronavirus.

Det skriver London-klubben på sin hjemmeside.

Son Heung-min tager hjem til Sydkorea af personlige årsager. Steven Bergwijn tager turen til Holland grundet lykkelige omstændigheder. Han skal således tilbage til sit barns fødsel, lyder det.

Det oplyses desuden, at både Son og Bergwijn - der for tiden er ramt af skader - vil fortsætte deres individuelle genoptræning, mens de er afsted.

22-årige Bergwijn skiftede til Tottenham fra PSV Eindhoven i slutningen af januar og nåede at spille syv kampe og score to mål, inden han altså blev skadet.

Son Heung-min har været i klubben siden 2015. Siden er det blevet til 220 optrædener, hvori han har scoret 83 mål og lavet 44 assister.

Tottenham holder coronapause på ottendepladsen i Premier League, hvor holdet mangler at spille ni kampe.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.