Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Topseedet Halep vinder ren rumænsk dyst i French Open

Simona Halep er videre til tredje runde i French Open. US Open-finalist Victoria Azarenka er til gengæld ude.

Simona Halep er videre til tredje runde i French Open. US Open-finalist Victoria Azarenka er til gengæld ude.
En rumæner havde fået en hel tribune for sig selv, da han onsdag overværede en dyst mellem to af sine landsmænd ved French Open.

PARIS: Simona Halep kan fortsat drømme om sin anden triumf på det røde grus i grand slam-turneringen French Open.

Turneringens topseedede spiller vandt onsdag i ren rumænsk dyst i Paris. Her besejrede hun landsmanden Irina Begu med 6-3, 6-4.

I begge sæt formåede undertippede Begu at bryde 2018-vinderen af turneringen, men i begge tilfælde havde Halep allerede brudt en gang i sættet og brød yderligere en gang.

På en af tribunerne sad en person helt alene. Han var iført en rumænsk landsholdstrøje og havde et stort rumænsk flag med.

I tredje runde, der svarer til 16.-delsfinalerne, skal Halep for første gang i årets turnering møde en seedet spiller. Det er teenageren Amanda Anisimova fra USA. Hun er seedet som nummer 25 i turneringen.

Tredjeseedede Elina Svitolina er også videre til tredje runde efter en sejr i tre sæt over Renata Zarazua. Ukraineren var dog i problemer i andet sæt, hvor hun fik æg og tabte 0-6.

Hviderusseren Victoria Azarenka er overraskende ude af turneringen efter anden runde.

Tidligere i september nåede hun frem til finalen i US Open, men onsdag måtte hun kapitulere i Paris, da hun tabte 2-6, 2-6 til Anna Karolína Schmiedlová.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.