Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Topscorer Ronaldo sørger for 2-0-sejr til Juventus

Juventus lå kortvarigt på syvendepladsen i Serie A, inden en sejr lørdag aften sendte holdet op som nummer to.

Juventus lå kortvarigt på syvendepladsen i Serie A, inden en sejr lørdag aften sendte holdet op som nummer to.
Cristiano Ronaldo jubler her over sin anden scoring i lørdagens opgør mod Cagliari. Kampen endte med en 2-0-sejr til Juventus.

TORINO: Den forsvarende italienske mester Juventus hentede lørdag aften tre vigtige point i den tætte topstrid i Serie A.

Med en 2-0-sejr hjemme over Cagliari kravler holdet op på andenpladsen i den bedste italienske fodboldrække med 16 point efter otte kampe.

Holdet, der kun havde vundet en af sine seneste fire Serie A-kampe inden kampen mod Cagliari, var kortvarigt helt nede på en uvant syvendeplads på grund af resultaterne i lørdagens tidligere kampe.

Cagliari ligger på 11.-pladsen med ti point efter otte kampe.

Som så ofte før var det den portugisiske profil Cristiano Ronaldo, der sørgede for målene i opgøret. Den 35-årige målmaskine scorede to gange i første halvleg, og det var nok til at tage en komfortabel sejr.

Første scoring kom efter et par små træk inde i feltet, som blev fulgt op af en resolut afslutning i det lange hjørne. Få minutter senere blev han dobbelt målscorer, da han reagerede hurtigt og flugtede et afrettet hjørnespark i mål.

Topscorerlisten i Serie A toppes nu af de aldrende profiler Ronaldo og AC Milans 39-årige Zlatan Ibrahimovic. De har begge scoret otte mål.

I lørdagens tidlige kamp vandt Lazio på udebane med 2-0 over Crotone efter scoringer af Ciro Immobile og Joaquín Correa.

Senere fik Spezia hjemme 0-0 mod Atalanta.

Den italienske Serie A toppes af AC Milan med 17 point.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.