Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Tiger Woods genstarter rekordjagt efter lockdown

Vinder golflegenden denne uges Memorial Tournament, har han vundet flere PGA-turneringer end nogen anden.

Vinder golflegenden denne uges Memorial Tournament, har han vundet flere PGA-turneringer end nogen anden.
Vinder golflegenden denne uges Memorial Tournament i Dublin, Ohio, har han vundet flere turneringer end nogen anden på den amerikanske PGA Tour. (Arkivfoto).

DUBLIN: Tiger Woods vender tilbage til den amerikanske PGA Tour for første gang siden genstarten efter coronavirusset, når han i denne uge slår ud ved turneringen Memorial Tournament i Dublin, Ohio.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Woods skal slå ud sammen med amerikanske Brooks Koepka og verdensetteren Rory McIlroy.

Det er første gang, at Woods deltager i en turnering siden februar, efter at han har været ude med rygproblemer.

Dermed er den 44-årige golflegende igen klar til at genoptage jagten på sin PGA Tour-sejr nummer 83. Lykkes det, vil han alene have vundet flere PGA-turneringer end nogen anden i historien.

Tiger Woods har vundet Memorial Tournament fem gange, hvilket er flere end nogen andre. Turneringen er en af de mest prestigefyldte på den amerikanske PGA Tour udover de fire majors.

Det var oprindeligt meningen, at tilskuere for første gang siden coronapandemiens start skulle have haft lov til at overvære denne uges PGA-turnering.

Men mandag blev det besluttet, at resten af sæsonen skal spilles uden tilskuere på grund af en genopblussen af smitte i USA. Det skriver nyhedsbureauet AFP natten til tirsdag dansk tid.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.