Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Tidligere superligabomber skifter til RB Leipzig

Den norske angriber Alexander Sørloth bliver holdkammerat med danske Yussuf Poulsen i RB Leipzig.

Den norske angriber Alexander Sørloth bliver holdkammerat med danske Yussuf Poulsen i RB Leipzig.
Alexander Sørloth blev fløjet ind med mesterskabstrofæet, da FC Midtjylland vandt Superligaen i 2018.

LEIPZIG: Konkurrencen er øget om frontpladserne i bundesligaklubben RB Leipzig.

Tirsdag har klubben hentet den norske angriber Alexander Sørloth. Han har underskrevet en femårig kontrakt.

Det skriver RB Leipzig på sin hjemmeside.

- Efter de første samtaler blev det hurtigt klart for mig, at jeg ønskede at spille for RB Leipzig. Klubben tiltrak opmærksomhed i den forgangne sæson med imponerende præstationer i ligaen, men især i Champions League gjorde man opmærksom på sig selv.

- Den offensive fodbold, som Julian Nagelsmann (Leipzig-træner, red.) spiller, passer ideelt til min spillestil. Jeg ser frem til udfordringen i Bundesligaen, siger Alexander Sørloth ifølge Leipzigs hjemmeside.

Med Sørloths ankomst er Skandinavien bredt repræsenteret i klubbens offensiv, hvor danske Yussuf Poulsen og svenske Emil Forsberg i forvejen er en del af arsenalet.

Den 24-årige nordmand har tidligere spillet i superligaklubben FC Midtjylland med stor succes.

Den fysisk stærke angriber nåede blot at repræsentere midtjyderne i efteråret 2017, inden han efter ti mål i 19 superligakampe blev solgt videre til Crystal Palace for et stort millionbeløb.

Succesen udeblev i England, og han har derfor været lejet ud til først Gent i Belgien og siden Trabzonspor i Tyrkiet.

Der er blevet plads til en ny angriber i RB Leipzig, efter at klubben i sommer sagde farvel til den tyske landsholdsangriber Timo Werner, der er skiftet til Chelsea.

Leipzig fik en god start på den nye bundesligasæson i søndags. Her vandt holdet 3-1 hjemme over Mainz, og Yussuf Poulsen var blandt målscorerne i opgøret.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.