Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Tennisforbund: Drop al tennis for tiden

Risikoen for coronasmitte får USA's tennisforbund til at fraråde alt tennisspil i øjeblikket.

Risikoen for coronasmitte får USA's tennisforbund til at fraråde alt tennisspil i øjeblikket.
Forskellige hænder på en tennisbold kan lede til coronasmitte, mener læger. (Arkivfoto)

NEW YORK: En god tenniskamp mod sin ven kan være en fin måde at holde sig i form med de begrænsninger, som den hærgende coronavirus har tvunget mange lande ud i.

Det kan spilles udendørs, og man har masser af afstand til hinanden. Men det er måske ikke nok alligevel.

I hvert fald har Det Amerikanske Tennisforbund (Usta) nu frarådet alle former for tennisspil i landet.

- Baseret på anbefalingerne fra Covid-19-rådgiverne mener Usta, at vi for samfundets bedste skal tage en pause, fra at dyrke den sport vi elsker, lyder det fra forbundet ifølge Reuters.

- Selv om der ikke findes studier omhandlende tennis og Covid-19, så mener læger, der kan være en risiko for, at Covid-19 kan overføres, ved at man berører de samme tennisbolde, håndtag, netstolper og endda underlag.

Frygten, for at det kunne være sandt, får altså nu Usta til at fraråde alle at spille tennis, mens coronapandemien står på.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.