Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Team Esbjerg har stærkt decimeret trup med til CL-kamp

Kun ti Team Esbjerg-spillere er rejst med til lørdagens Champions League-udekamp mod Metz.

Kun ti Team Esbjerg-spillere er rejst med til lørdagens Champions League-udekamp mod Metz.
Jesper Jensen må se bort fra flere af Team Esbjergs profiler i lørdagens Champions League-kamp ude mod Metz.

METZ: Det er en stærkt decimeret Team Esbjerg-trup, som lørdag aften skal forsøge at få point i udekampen mod franske Metz i Champions League.

Vestjyderne er uden skadede profiler som Estavana Polman, Line Jørgensen, Marit Røsberg Jacobsen og Vilde Ingstad. Derfor er kun ti Team Esbjerg-spillere rejst til Frankrig for at spille kampen.

To af dem er målmænd, mens spilletiden på de seks pladser i marken skal fordeles ud på otte spillere.

Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, medgiver, at det langtfra er en optimal situation. Men han afviser, at en lussing kan være acceptabel af den grund.

- Selv om vi er presset på flere parametre, er det vigtigt, at vi præsterer på højt niveau og bagefter kan være tilfredse med vores indsats.

- Hvis Metz spiller op til sit bedste, bliver det meget svært. Vi vil forfølge chancen for at vinde, men er det ikke muligt, skal vi komme hæderligt fra kampen, også rent fysisk, siger Jesper Jensen i en pressemeddelelse.

Efter 4 ud af 14 gruppekampe i Champions League har Metz hentet fire point, mens Esbjerg har tre point.

Derfor ligger holdene henholdsvis nummer fire og fem ud af gruppens otte hold. Team Esbjerg har vundet sin foreløbig eneste udekamp i gruppespillet, mens Metz har vundet begge sine hjemmekampe.

Metz råder blandt andre over danske Louise Burgaard.

Opgøret i den nordfranske by begynder lørdag klokken 18.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.