Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Tatoveret nydanser: Håber ikke folk bliver tændt af

"Vild med dans" er ikke kun et danse-, men også et underholdningsprogram, siger Asta Björk og dj'en Faustix.

"Vild med dans" er ikke kun et danse-, men også et underholdningsprogram, siger Asta Björk og dj'en Faustix.
- Jeg har da en forhåbning om, at det er en fordel, at jeg laver musik, har rytme og kan tælle takter. Jeg er jo en studierotte, som sidder og laver musik hele dagen og kun kommer ud, når jeg har spillejob, siger dj'en Faustix, som skal danse med Asta Björk.

KØBENHAVN: Så er der kun få dage til, at årets udgave af "Vild med dans" har premiere, og blandt nydanserne er dj'en Faustix, som danner par på gulvet med Asta Björk.

Med en professionel dansepartner, som sejrede i sin debutsæson i 2018 med skuespilleren Simon Stenspil og efter året nåede til semifinalen med modellen Oscar Bjerrehuus, håber Faustix at kunne gøre hende stolt.

- Jeg vil gerne vise, at jeg går ind til det med ildsjæl og omhu, og så må det briste eller bære. Men det er klart, at når Asta har vundet en finale og er nået til en semifinale, ville alt under være tarveligt af mig, siger Faustix.

- Jeg har noget at leve op til, og jeg har ikke sagt ja til programmet for at dandere den, siger han med et smil, inden Asta bryder ind:

- Du skal ikke tro, at du har noget at leve op til i forhold til mig. Sådan er det slet ikke. Den eneste jeg forventer er, at du går ind til det med åbent sind og tager oplevelsen for, hvad det er og gør dit bedste. Og så må man se, siger hun med et smil og pointerer så:

- Man kan jo på ingen måde regne noget ud i det her program. Det er jo ikke kun en dansekonkurrence som sådan. Det er også underholdning.

Det er Faustix enig med sin dansepartner i - dommernes karakterer vejer halvdelen, mens seernes sms-stemmer udgør resten.

- Det er et danseprogram, ja, men det handler også meget om at nå til seerne hjemme i stuerne, siger han.

- Jeg ved jo ikke, om folk bliver tændt helt af (ikke bryde sig om, red.) at se en tatoveret dj, men vi kan i hvert fald bringe en masse smil og glæde i programmet, siger han.

Parrets dansedebut er en klassisk vals, og den dans har Faustix faktisk en smule erfaring med.

- Jeg blev jo gift sidste år (med beauty-influenceren Irina Olsen, red.), så jeg dansede brudevals et lille minuts tid, inden den blev mikset over i lambada, griner han og tilføjer:

- Jeg kan da huske et par trin, men jeg tror et eller andet sted godt, at jeg med træning og det rigtige sind nok skal komme efter det, det er jeg sikker på.

Asta Björk er meget fortrøstningsfuld.

Baggrunden som dj giver Faustix musikforståelse og rytme, som er essentiel i dans, fortæller hun.

- Det er det, dans handler om: at bevæge sin krop til musik, siger Asta Björk og fortsætter:

- Det er så fedt at skulle danse med en musiker, for jeg elsker selv at lege med musikken i dansen og prøve at skubbe grænserne for, hvad der kan lade sig gøre, og om ikke vi kan gøre det anderledes, i forhold til hvad der er lavet før, siger den islandskfødte Vild med dans-vinder.

Den 17. sæson af "Vild med dans" har premiere på TV2 og TV2 Play den 2. oktober.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.