Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Sydkoreaner redder Tottenham ude mod bundhold

Son Heung-min scorede sit ottende ligamål i sæsonen, da Tottenham vandt 1-0 ude over Burnley.

Son Heung-min scorede sit ottende ligamål i sæsonen, da Tottenham vandt 1-0 ude over Burnley.
Son Heung-min scorede med et kvarter tilbage af udekampen mod Burnley.

BURNLEY: Tottenham er nu oppe på fem Premier League-kampe i træk uden nederlag.

London-klubben spillede dog ikke nogen stor kamp, da det mandag aften lykkedes at vinde 1-0 ude over bundholdet Burnley.

Meget symptomatisk skulle der en dødbold til at afgøre den ret så jævnbyrdige fodboldkamp.

Et kvarter før tid satte Harry Kane hovedet på et hjørnespark, og han fandt klogt holdkammeraten Son Heung-min, der med største selvfølgelighed kastede sig ind i bolden og scorede.

Det var ottende gang i sæsonen, at sydkoreaneren kom på måltavlen i Premier League, og han ligger sig dermed i spidsen af ligaens topscorerliste.

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg fik atter tillid af José Mourinho, og danskeren var en løbevillig kriger på den centrale midtbane kampen igennem.

Med sejren rykker Tottenham op på femtepladsen i Premier League, mens Burnley er nummer 18 og dermed lige under nedrykningsstregen.

Tidligere mandag aften spillede Brighton og West Bromwich 1-1. Holdene ligger nummer 16 og 17 i tabellen.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.