Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Sviatchenko: Vi manglede lige den sidste koldblodighed

FCM-anfører Erik Sviatchenko var godt tilfreds med holdets indsats mod Slavia Prag, men efterlyser skarphed.

FCM-anfører Erik Sviatchenko var godt tilfreds med holdets indsats mod Slavia Prag, men efterlyser skarphed.
Erik Sviatchenko spillede endnu en god kamp for FC Midtjylland, da det blev til 0-0 mod Slavia Prag i Champions League-kvalifikationen.

PRAG: FC Midtjylland fik tirsdag aften 0-0 mod Slavia Prag i det første af to opgør i den afgørende playoffrunde i Champions League-kvalifikationen.

Resultatet giver midtjyderne et godt udgangspunkt forud for returopgøret i Herning. Anfører Erik Sviatchenko er også fint tilfreds med resultatet, men ærgrer sig over, at den sidste skarphed manglede.

Det siger han efter kampen til 3+.

- Det var en hård kamp mod et dygtigt hold, og vi gjorde det fortrinligt.

- Vi manglede lige den sidste snert og koldblodighed i omstillingerne. Det er omstillingerne, vi skal udnytte, og det skal vi gøre på hjemmebane.

Sviatchenko spillede sammen Alexander Scholz endnu en god kamp i det centrale forsvar for de danske mestre.

- Det er det defensive fundament, der har båret os så langt. Og det handler om hele holdets indsats, i forhold til hvordan vi placerer os på banen.

- Vi tror på os selv, og med den indsats vi leverede i dag, så er der muligheder i returopgøret, siger FCM-anføreren.

Træner Brian Priske var også fint tilfreds med tirsdagens indsats - men kunne ligesom Sviatchenko også godt have tænkt sig en scoring.

- Det siger noget om, hvor langt vi er nået, at vi er skuffede over ikke at slå så godt et hold. Vi var ikke helt kyniske i vores afslutninger, siger han til 3+.

Den samlede vinder i playoffrunden kvalificerer sig til gruppespillet i Champions League, mens taberen får lov til at spille Europa League.

Returopgøret spilles 30. september i Herning.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.