Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Svensk idræt kan starte igen efter coronapause

Fodbolden kan rulle igen fra 14. juni - dog uden tilskuere. Det samme gælder andre udendørs idrætsgrene.

Fodbolden kan rulle igen fra 14. juni - dog uden tilskuere. Det samme gælder andre udendørs idrætsgrene.
Om to uger kan Malmö FF-danskerne Jon Dahl Tomasson og Anders Christiansen komme i gang med fodbolden i den svenske liga. (Arkivfoto)

STOCKHOLM: Fodbolden og flere andre idrætsgrene kan starte igen om to uger i Sverige efter en længere pause som følge af coronakrisen.

Det oplyser den svenske regering fredag.

- Fra 14. juni er al sport uden tilskuere tilladt.

- Det gælder alle sportsgrene på alle niveauer, både for kvinder og mænd, under forudsætning af, at det foregår udendørs, skriver regeringen i en pressemeddelelse.

I Sverige er der et forsamlingsforbud, så man maksimalt kan samles 50 personer. Forbuddet skal fortsat overholdes.

Fredagens udmelding fra regeringen betyder, at den bedste svenske fodboldrække på herresiden, Allsvenskan, kan starte fra midten af juni.

I Danmark blev Superligaen allerede genstartet torsdag aften, da AGF spillede 1-1 mod Randers FC.

I Norge starter landets bedste fodboldrække 16. juni.

/ritzau/TT

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.