Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Sunweb-chef jubler: Kragh kører en fantastisk Tour

Sejren i Paris-Nice i foråret var et vendepunkt for Søren Kragh Andersen, mener sportsdirektør Matt Winston.

Sejren i Paris-Nice i foråret var et vendepunkt for Søren Kragh Andersen, mener sportsdirektør Matt Winston.
For anden gang under Tour de France røg Søren Kragh Andersen på podiet for at bliver hyldet, da han vandt 19. etape.

CHAMPAGNOLE: Med sin anden etapesejr i Tour de France har Søren Kragh Andersen sat en fed streg under, at han er en af de helt store vindere i dette års udgave af verdens største cykelløb.

Og for Sunweb-sportsdirektøren Matt Winston er danskerens bedrifter en bekræftelse af, at han har potentialet til at blande sig med sportens allerbedste.

Umiddelbart inden Touren sagde Winston, at Kragh med en sejr eller to mere kunne få den selvtillid, der ville gøre ham i stand til at køre med om sejrene i de største løb i sæsonen.

Tre uger senere har danskeren altså vundet to gange i verdens største cykelløb.

- Jeg mente, at hans sejr i Paris-Nice i foråret kunne være et vendepunkt for ham. Man må sige, at han kører en fantastisk Tour.

- Han har arbejdet utrolig hårdt, og han lærer og får erfaringer hele tiden. Han ved, hvad han gør, og nu begynder vi at se resultatet af det, siger Matt Winston.

Den britiske sportsdirektør står i spidsen for et hold, der kom ind til Tour de France uden de store navne.

Alligevel er Sunweb nu oppe på tre etapesejre, og holdet har været et af løbets mest iøjnefaldende.

- Vi arbejdede virkelig hårdt med hele holdet i coronapausen. Vi arbejdede på taktikken, og på hvordan vi arbejder sammen som et godt, solidt hold.

- Vi kom tæt på ved flere lejligheder i første uge. Selv om vi ikke vandt, gav det os selvtillid. Vi var lige på kanten. Da vi fik den første sejr, kom der bare hul på det, siger Matt Winston.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.