Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Straffehelten Scholz: Nogle græd allerede ved 2-1

Alexander Scholz bragte FC Midtjylland på sejrskurs, da klubben spillede sig i Champions League.

Alexander Scholz bragte FC Midtjylland på sejrskurs, da klubben spillede sig i Champions League.
Alexander Scholz scorede til 2-1 i FC Midtjyllands sejr over Slavia Prag.

HERNING: Et stort drama udspillede sig onsdag aften i Herning, da FC Midtjylland kvalificerede sig til gruppespillet i Champions League. Og forløsningen hos hjemmeholdet var tilsvarende stor.

Det stod 1-1 i returopgøret mod Slavia Prag, og kampen var på vippen, da danskerne med ti minutter igen fik straffespark. Sory Kaba brændte, men dommeren vurderede, at Slavia-målmand Ondrej Kolar tyvstartede.

Omsparket blev sendt i nettet af Alexander Scholz, og så kunne jublen bryde ud på forskellig vis.

- Det er meget individuelt, hvordan man reagerer i sådan en situation. Normalt når man scorer, er alle henne for at juble, men det her var en individuel jubel i en gruppe.

- Der var nogle, der græd allerede ved 2-1, og andre stod målløse. Der er det med at give et par lussinger og sige, at der stadig er ti minutter igen, siger midtjydernes straffehelt.

Målet blev fulgt op af to mere. Et af Frank Onyeka og et af Anders Dreyer, og pludselig lød de sikre sejrscifre på 4-1.

- Ved 3-1 blev det endnu vildere. Jeg tror, at jeg havde en sekvens med Erik (Sviatchenko, red.) ved 4-1, hvor vi kiggede på hinanden i ti sekunder, og Erik sagde: "Er den hjemme nu?". "Det tror jeg, at den er", svarede jeg.

Scholz var ikke synderligt nervøs for at eksekvere fra 11-meterpletten, selv om holdkammeraten Kaba lige havde brændt.

- Der var lidt forvirring, da han fløjtede, og vi vidste ikke helt, hvad der skulle ske. Da vi så, at det var et straffespark til os igen, kiggede jeg ud for at få bekræftet, at jeg skulle sparke.

- Der gik et par minutter, og jeg fik snakket lidt med nogle af deres spillere, der kom hen. Nogle af vores skubbede lidt, men det var bare om at holde fokus og forsøge at nyde det.

- Jeg følte mig ret sikker på, at jeg ville score. Han fik godt nok hånden på, og jeg følte egentlig, at jeg kunne have sat den mere yderligt. Jeg var okay i overskud i momentet, og jeg havde det fint med at skulle sparke, siger han.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.