Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Storbritannien har nedgang i antal coronadødsfald

Storbritannien har nu i alt registreret over 5000 coronadødsfald. Indlagte Boris Johnson er ved godt mod.

Storbritannien har nu i alt registreret over 5000 coronadødsfald. Indlagte Boris Johnson er ved godt mod.
Politifolk på vagt udenfor St. Thomas' Hospital i London, hvor premierminister Boris Johnson blev indlagt søndag aften.

LONDON: Antallet af omkomne blandt de coronasmittede i Storbritannien er steget med 439 i løbet af et døgn.

Det oplyser landets sundhedsministerium mandag.

Antallet af coronarelaterede dødsfald er dermed oppe på 5373 i alt.

Mandagens dødstal er mindre end tallet fra søndag, hvor britiske sundhedsmyndigheder meldte om 621 nye dødsfald blandt coronapatienterne. Dagen inden var det 708.

Alt i alt er næsten 209.000 mennesker blevet testet, siden coronaudbruddet begyndte. Af dem er 51.608 bekræftet smittet med coronavirus.

En af de smittede er den britiske premierminister, Boris Johnson, som søndag aften blev indlagt på et hospital i London.

Han skriver mandag på Twitter, at han er ved godt mod og er i nær kontakt med sin stab fra sygesengen på St. Thomas-hospitalet.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.