Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Spurs misser NBA-slutspillet for første gang siden 1997

Efter 22 sæsoner i træk med slutspilsdeltagelse er stimen forbi for NBA-holdet San Antonio Spurs.

Efter 22 sæsoner i træk med slutspilsdeltagelse er stimen forbi for NBA-holdet San Antonio Spurs.
De hvidklædte San Antonio Spurs-spillere tabte natten til fredag dansk tid til Utah Jazz, men allerede inden nederlaget var holdet ude af kampen om en plads i slutspillet.

KØBENHAVN: NBA-holdet San Antonio Spurs misser slutspillet for første gang siden 1997.

Det stod klart, allerede før basketballholdet var i kamp natten til fredag dansk tid mod Utah Jazz. Forinden havde Memphis Grizzlies og Phoenix Suns nemlig vundet deres respektive kampe.

Dermed kan Spurs ikke længere nå en plads blandt de bedste otte hold i Western Conference.

San Antonio Spurs har nået slutspillet i de seneste 22 sæsoner. Det er en tangering af rekorden, som klubben, der hed Syracuse Nationals og senere Philadelphia 76ers satte fra 1950-1971.

Holdet fra Texas trænes fortsat af Gregg Popovich. Han overtog holdet i 1996 og har ført Spurs til fem mesterskaber. At rekordstimen med slutspilsdeltagelser er forbi, er han lidt ligeglad med.

- Det betyder sikkert en masse for folk, siger han.

- Jeg dvæler ikke ved fortiden. Jeg ved ikke, hvem der har vundet mesterskabet i baseball år efter år. Jeg ved ikke, hvem der vandt NBA-mesterskabet for fire år siden. Det er ikke vigtigt.

- Vi må gøre, hvad der skal til for at se fremad. Det hjælper ikke at kigge tilbage, lyder det fra træneren.

Spurs har vundet 32 kampe og tabt 39. Dermed er det samtidig første gang siden 1996/1997, at holdet taber flere kampe, end det vinder.

NBA-sæsonen blev afbrudt i marts på grund af coronaudbruddet og afgøres i et nyt format.

22 hold er samlet i et stort sportskompleks i Disney World i Orlando, og der er ingen adgang for tilskuere. Kun virtuelt.

Ved at skabe en såkaldt boble om holdene har NBA undgået smittetilfælde i tre uger.

/ritzau/Reuters

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.