Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Spansk medie: Messi dropper forhandlinger og vil væk

Lionel Messi skulle være så træt af situationen i Barcelona, at han ønsker at forlade klubben næste sommer.

Lionel Messi skulle være så træt af situationen i Barcelona, at han ønsker at forlade klubben næste sommer.
Lionel Messi skulle være træt af balladen i FC Barcelona og har droppet forhandlingerne om en ny kontrakt ifølge et spansk medie.

BARCELONA: Real Madrid har traditionelt været kendt som lidt af et galehus i Spanien, men lige nu er det i FC Barcelona, der er uro på de indre linjer.

På flere fronter har der været ballade i klubben, og superstjernen Lionel Messi skulle ifølge den spanske radiostation Cadena Ser være ret så træt af situationen.

Så træt, at han angiveligt har droppet forhandlingerne med klubben om en fornyelse af den kontrakt, som udløber næste sommer.

Ifølge mediet er 33-årige Messi blandt andet træt af, at han blev nævnt som årsagen til, at den tidligere cheftræner Ernesto Valverde blev fyret.

Samtidig har det ikke fungeret på banen for Barcelona efter coronapausen, hvor holdet efter flere pointtab er kommet fire point efter Real Madrid i toppen af ligaen med fem runder tilbage.

Barcelona var to point foran Real Madrid før coronaafbrydelsen.

Tilbage i januar udtrykte den argentinske angriber sin utilfredshed med sportsdirektør Eric Abidal, som havde givet spillerne skylden for Valverdes fyring.

Måneden efter sagde Messi i et interview, at truppen ikke var god nok til at vinde Champions League i år, og i april var truppen på kant med ledelsen, som anklagede spillerne for ikke at ville gå ned i løn under coronakrisen.

Selv om Messi er blevet 33 år, har han ikke vist tegn på formnedgang, og klubbens fans frygter givetvis, hvis Messi vælger at bryde med klubben.

Han scorede i sidste runde sit mål nummer 700 for den catalanske storklub.

Messi har mange gange gjort ondt på rivalerne fra Real Madrid. Alligevel håber Real Madrid-træner Zinedine Zidane, at argentineren bliver på Camp Nou.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, men jeg håber ikke, han skifter. Han er i ligaen, og vi ønsker at have de bedste spillere i ligaen, siger Zidane ifølge AFP.

Han kunne torsdag aften se sin anfører Sergio Ramos sikre Real Madrid en hårdt tilkæmpet 1-0-sejr over Getafe med en straffesparkscoring i 79. minut.

- Han er vores leder. Han er unik. Ingen kan sammenlignes med ham, siger den franske cheftræner.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.