Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Sofie Linde tager endnu en tørn som X Factor-værtinde

Den populære og garvede tv-værtinde har takket ja til at stå ved roret igen i 2021.

Den populære og garvede tv-værtinde har takket ja til at stå ved roret igen i 2021.
Sofie Linde er også vært i "X Factor" i 2021.

KØBENHAVN: Denne sæson af "X Factor" har været alt andet end ligetil, og trods sin store erfaring har Sofie Linde haft sit at se til i et show, hvor dommerne indimellem har været ved at rive hovederne af hinanden, og coronasituationen har gjort, at deltagerne har måttet synge for tomme sale.

Alligevel har Sofie Linde sagt ja til at agere værtinde igen, når showet vender tilbage i 2021.

Det afslører TV2.

Sofie Linde var sikker på, at hun ville tage tjansen igen.

- Jeg elsker det. Jeg synes, det er et total fedt job, så da de spurgte mig, blev jeg bare pisseglad og sagde:"But of course", fortæller hun til TV2.

Sofie Linde har stået i spidsen for det populære program siden sæson ni. Dengang blev "X Factor" sendt på DR.

Ifølge underholdningsredaktør på TV2 Dorte Borregaard er Sofie Linde stadig den helt rigtige til jobbet:

- Vi er mega glade for, at Sofie har sagt ja til endnu en sæson af "X Factor" på TV 2. Sofie er en suveræn dygtig vært med en fantastisk personlighed, og hun styrer X Factor-live med meget sikker hånd fredag efter fredag, siger Dorte Borregaard til TV2 og tilføjer:

- Det er ikke altid nogen nem opgave, når bølgerne går højt, så det kræver sin kvinde.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.