Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Sønderjyske-sportschef: Mit arbejde går rigtigt i gang nu

Hans Jørgen Haysen får travlt nu, hvor der skal snakkes fremtid med nuværende og måske nye spillere.

Hans Jørgen Haysen får travlt nu, hvor der skal snakkes fremtid med nuværende og måske nye spillere.
Anfører Johan Absalonsen er en af de spillere, som sportschef Hans Jørgen Haysen skal snakke fremtid med i den kommende tid.

HADERSLEV: Sønderjyske går næste sæson i møde med udsigten til at skulle spille europæiske kampe, og samtidig er klubben også sikret en ny sæson i Superligaen.

Begge dele er blevet en realitet i de seneste dage, og derfor kan klubbens sportschef nu endelig få mulighed for at sammensætte den trup, som cheftræner Glen Riddersholm skal disponere over i næste sæson.

Hans Jørgen Haysen er glad for, at klubben har fået en europæisk deltagelse med i hatten som gulerod i de kommende forhandlinger. Han ved, at han nu kommer til at få travlt.

- Min tid går rigtig i gang nu i forhold til at få de her ting på plads hen mod næste sæson, siger sportschefen.

Flere vigtige spillere som Johan Absalonsen og Sebastian Mielitz står foran kontraktudløb, og det er blandt andre dem, Hans Jørgen Haysen skal snakke fremtid med. Men han vil også kigge rundt efter nye spillere.

- Det bliver både og. Vi har jo sagt, at vi vil vente med at snakke, af den simple årsag at vi har sindssygt meget respekt for vores økonomi, og det skal vi have, siger Haysen.

Ligesom mange andre fodboldklubber har coronakrisen taget hårdt på klubbens økonomi, men Hans Jørgen Haysen er fortrøstningsfuld.

- Vi kæmper også en kamp på de indre baner i forhold til vores sponsorer. Heldigvis er der rigtig stor positivitet i, at de vil støtte op, men man ved også, at de er ramte.

Han lægger dog ikke skjul på, at Sønderjyske kommer til at forsøge at gøre aktivt brug af transfervinduet.

- Vi går klart efter at gøre så meget som muligt, lyder det fra sportschefen.

Sidste sommer var Sønderjyske ganske aktiv og hentede syv nye spillere i transfervinduet.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.