Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Sønderjyske siger farvel til trio med 202 kampe

Truppen bliver trimmet i Sønderjyske inden den kommende sæson, og en trio med over 200 kampe forlader klubben.

Truppen bliver trimmet i Sønderjyske inden den kommende sæson, og en trio med over 200 kampe forlader klubben.
Sønderjyske-målmand Sebastian Mielitz nåede at spille 103 kampe for klubben. Han forlader nu klubben med udgangen af juli, hvor hans kontrakt udløber. (Arkivfoto)

HADERSLEV: Sønderjyske tager afsked med tre spillere, der har kontraktudløb med udgangen af juli.

Det drejer sig om målmanden Sebastian Mielitz samt backerne Nicholas Marfelt og João Pereira, der stopper i Sønderjyske.

Tilsammen har de spillet 202 kampe for superligaklubben, så det er nogle af dem, der rent faktisk har været med til at tegne klubben i de senere år.

- Fælles for dem alle tre er, at de har været i Sønderjyske i flere sæsoner, og vi takker dem mange gange for indsatsen i den lyseblå trøje.

- Og vi ønsker dem alt det bedste fremover, siger Sønderjyske-sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Sebastian Mielitz blev for ikke så længe siden hyldet for sin kamp nummer 100 i Sønderjyske - han nåede i alt op på 103.

Marfelt fik i alt 66 kampe for Sønderjyske og var undervejs udlejet til den hollandske fodboldklub Sparta Rotterdam.

João Pereira var den af de tre spillere med mindst aftryk på Sønderjyske, men han spillede fire kampe i slutningen af sæsonen og nåede i alt 33 kampe ad to omgange i klubben.

Det ligger også fast, at angriberen Artem Dovbyk stopper i Sønderjyske, da lejekontrakten udløber denne sommer, og FC Midtjylland har solgt ham til Dnipro i hjemlandet Ukraine.

Sønderjyske vandt i denne sæson den danske pokalturnering, og holdet, som var med i nedrykningsspillet, reddede sig også endnu et år i den bedste danske række.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.