Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Sønderjyske forlænger fem spillere med en måned

Fem spillere fra Superliga-holdet Sønderjyske har forlænget deres kontrakter frem til udgangen af juli.

Fem spillere fra Superliga-holdet Sønderjyske har forlænget deres kontrakter frem til udgangen af juli.
Johan Absalonsen er blandt de fem Sønderjyske-spillere, som har fået forlænget kontrakten med en måned. (Arkivfoto).

HADERSLEV: Fem spillere fra superligaklubben Sønderjyske har fået forlænget deres kontrakter med en måned. Det oplyser klubben fredag i en pressemeddelelse.

Det drejer sig om Johan Absalonsen, Sebastian Mielitz, Eggert Jonsson, Nicholas Marfelt og João Pereira. Kontrakterne er forlænget med en måned, så de nu løber frem til udgangen af juli.

Derudover er Sønderjyske i dialog om en forlængelse med Artem Dovbyk, Emil Frederiksen og Theofanis Mavrommati, som er i klubben på en lejeaftale frem til 30. juni.

Siden marts har Superligaen på grund af coranavirussituationen været sat på pause. Sæsonen bliver genoptaget næste weekend, og de resterende runder skal afvikles i løbet af juni og juli.

Og det har ifølge klubben givet nogle udfordringer i forhold til de kontrakter, der udløb 30. juni.

- Men i sidste uge blev Spillerforeningen og Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening enige om en aftale, som muliggør, at spillerne og klubberne får mulighed for at spille sæsonen færdig med de nuværende trupper, oplyser Sønderjyske.

Sønderjyske skal i sin første kamp i den genoptagne sæson op mod Brøndby på udebane den 2. juni.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.