Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Slag i baghovedet giver Neymar karantæne i to kampe

Neymar var en af fem spillere, der blev udvist som følge af stor tumult i rivalopgør mellem PSG og Marseille.

Neymar var en af fem spillere, der blev udvist som følge af stor tumult i rivalopgør mellem PSG og Marseille.
Søndag endte det i karambolage mellem Neymar og Marseilles spanske Álvaro González. (Arkivfoto)

PARIS: Paris Saint-Germains brasilianske superstjerne, Neymar, har fået karantæne i to kampe som straf for sin opførsel og røde kort i søndagens kamp mod Marseille.

Det oplyser Den Franske Ligaforening (LFP) sent onsdag aften.

I rivalopgøret blev Neymar vist ud i kampens døende minutter, efter at en video viste, hvordan han slog Marseille-spilleren Álvaro González i baghovedet.

Neymar var søndag tilbage for PSG, efter at han i første kamp havde været i karantæne på grund af coronasmitte.

Han var en af i alt fem spillere, der blev udvist som følge af stor tumult i tillægstiden.

De andre spillere, PSG's Layvin Kurzawa og Leandro Paredes samt Marseilles Jordan Amavi og Dario Benedetto, er ligeledes blevet straffet med karantæne.

Efter kampen skrev Neymar på Twitter, at Álvaro González havde kaldt ham en "forbandet abekat", og at hans reaktion skyldtes den racistiske bemærkning.

- Det eneste, jeg fortryder, er, at jeg ikke slog idioten i ansigtet, skrev Neymar.

Álvaro González afviser, at han skulle være kommet med racistiske bemærkninger. Han skrev efterfølgende på Twitter, at "nogle gange er man nødt til at lære at tabe og acceptere det på banen".

LFP oplyser, at foreningen vil undersøge beskyldningerne om racisme nærmere.

Neymar har for nylig undskyldt for sin opførsel, men fastholder, at der var tale om en racistisk bemærkning.

Efter nederlag i sæsonens første to kampe tog PSG onsdag den første sejr, da Metz på et mål dybt inde i overtiden blev besejret med 1-0.

Neymar var som følge af sit røde kort ikke med i den smalle sejr.

/ritzau/dpa

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.