Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Silkeborg rejser sig og tager sæsonens første sejr

Efter et nederlag i første runde rejste Silkeborg sig onsdag med en sejr over Skive i 1. Division.

Efter et nederlag i første runde rejste Silkeborg sig onsdag med en sejr over Skive i 1. Division.
Silkeborg rykkede i sidste sæson ud af Superligaen. (Arkivfoto)

SILKEBORG: Silkeborg kunne onsdag sætte de første point ind på kontoen i jagten på et comeback til Superligaen.

Her blev Skive på Jysk Park i Silkeborg slået 2-0.

Dermed fik superliganedrykkerne oprejsning efter et skuffende nederlag til FC Helsingør i sidste uges sæsonpremiere i 1. Division.

Skive har stadig de første point til gode efter også at have tabt i første runde.

Første halvleg onsdag endte, som den startede, med 0-0 på måltavlen. Hjemmeholdet var ganske vist i kontrol, men det kneb med at komme frem til de store chancer. Når det i enkelte tilfælde lykkedes, manglede skarpheden.

Tendensen fortsatte fra anden halvlegs start. Silkeborg sad på bolden og havde tydeligvis mere individuel kvalitet, men når det gjaldt, svigtede afslutningerne.

Lige indtil der var gået cirka et kvarter. Så fik Emil Holten prikket hul på målbylden. Silkeborg erobrede bolden midt på banen. Den endte lidt uden for feltet i fødderne på Holten, der hurtigt lagde den til rette og bankede 1-0-scoringen i kassen.

Herefter slækkede hjemmeholdet en smule på presset, og Skive fik sammensat et par angreb. Men helt farligt blev det aldrig, og så slog Silkeborg til igen.

Efter lidt rodet spil i Skive-feltet sparkede kun 20 år gamle Sebastian Jørgensen bolden i mål til slutresultatet.

Nedrykkerne fra Esbjerg tog sæsonens anden sejr, selv om holdet ikke imponerede stort hjemme mod HB Køge. En scoring allerede i kampens andet minut af Yuri Yakovenko var nok til at sikre en 1-0-sejr til vestjyderne.

Sidste sæsons nummer to i landets næstbedste række, Viborg, fik sæsonens første sejr, da Kolding IF blev slået med 4-2 i domkirkebyen. Jeff Mensah blev dobbelt målscorer for Viborg.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.