Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Seriestjerne forsvundet: Søn fundet alene på båd

Glee-skuespillerinden Naya Rivera havde taget sin søn med ud på en båd. Nu er hun selv forsvundet.

Glee-skuespillerinden Naya Rivera havde taget sin søn med ud på en båd. Nu er hun selv forsvundet.
Naya Rivera er især kendt for sin rolle i serien "Glee".

KØBENHAVN: Skuespillerinden Naya Rivera lejede onsdag en båd for at tage sin søn med på en svømmetur i søen Lake Piru i Californien. Siden har ingen set hende.

Det rapporterer mediet NBC4 ifølge eonline.com.

Da skuespillerinden ikke afleverede båden som aftalt efter tre timer, blev en eftersøgning sat i gang. Her fandt man båden med hendes fireårige søn, Josey, alene ombord. Han var iført redningsvest.

Lokale myndigheder siger ifølge mediet, at sønnen har forklaret, at han og hans mor havde taget en svømmetur, men at hun aldrig kom op af vandet.

Hvordan drengen er kommet op i båden, er uklart, skriver mediet.

Der pågår nu en eftersøgning med blandt andet helikoptere, dykkere og droner for at finde den 33-årige skuespillerinde, der formodes at være druknet.

- Der er mange udfordringer i sådan et område her, blandt andet med sigtbarhed, siger Eric Buschow fra de lokale myndigheder i følge mediet cbslocal.com.

- Jeg har ikke nogen detaljer endnu om, hvor dybt der var, der hvor båden blev fundet, eller hvilke omstændigheder, der var derude, siger han.

Naya Rivera brød for alvor igennem i den voldsomt populære tv-serie "Glee".

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.