Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Serie A-dansker dedikerer første mål til hjælpsomme kolleger

Mikkel Damsgaard roser sin holdkammerater for at have gjort tilvænningsfasen nem i Sampdoria.

Mikkel Damsgaard roser sin holdkammerater for at have gjort tilvænningsfasen nem i Sampdoria.
Mikkel Damsgaard skriger her af glæde efter sit første Serie A-mål.

GENOVA: Den 20-årige danske fodboldspiller Mikkel Damsgaard sender en stor tak til sine holdkammerater i Serie A-klubben Sampdoria.

De har gjort det nemt for den unge dansker at falde til i Genova-klubben efter sommerskiftet fra FC Nordsjælland. Derfor dedikerer han sit første mål i den stærke liga til dem.

- Det er fantastisk for mig at score mit første mål i Sampdoria, så jeg er meget glad, og jeg er taknemmelig for, at holdkammeraterne har støttet mig, så det har været nemt at være på banen.

- Jeg dedikerer målet til mine holdkammerater, venner og familie, for de har støttet mig, siger Mikkel Damsgaard til klubbens YouTube-kanal.

Målet faldt lørdag aften med et kvarter tilbage af hjemmekampen mod Lazio. Her gjorde Damsgaard det slutresultatet 3-0 med en flot scoring syv minutter efter sin indskiftning.

Med et fikst træk kom han forbi to forsvarsspillere, før han med en maskeret afslutning sendte bolden op i målhjørnet i den modsatte retning af, hvad målmanden og en forsvarsspiller forventede.

Det var Sampdorias anden sejr i træk, og Mikkel Damsgaard har set lovende takter fra holdet.

- Jeg er meget glad for kampen mod Lazio. Holdet gjorde det godt og havde en stor energi, for vi ville virkelig vinde på hjemmebane. Vi kæmpede for hinanden.

- Vi er et motiveret hold med en stor selvtillid, og vi kan forhåbentlig fortsætte vores gode stime, så vi kan få flere sejre, siger Mikkel Damsgaard.

U21-landsholdsspilleren har fået spilletid i tre ud af fire Serie A-kampe i denne sæson. Han er startet inde i en enkelt af dem.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.