Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Rost AaB-duo har ikke ramt toppen: Det bliver bedre endnu

Oscar Hiljemark og Pedro Ferreira har fået stor ros, men de bedste præstationer kan stadig vente for AaB.

Oscar Hiljemark og Pedro Ferreira har fået stor ros, men de bedste præstationer kan stadig vente for AaB.
Oscar Hiljemark har fået en god start på AaB's midtbane.

AALBORG: AaB var aktiv i sommerens transfervindue. Her blev portugisiske Pedro Ferreira og den svenske landsholdsspiller Oscar Hiljemark hentet til.

De to midtbanespillere har dannet den centrale midtbaneduo i de seneste fem kampe. Her er det blevet til tre sejre, et nederlag og søndagens 1-1-resultat mod FC Nordsjælland.

Præstationerne fra duoen har kastet mange roser af sig. Det gør sig også gældende fra AaB’s midlertidige cheftræner, Peter Feher.

- Det er et samarbejde, som har fungeret godt, men som stadig er i udvikling. Pedro er en spiller, som på nærmest egen hånd kan dække et helt område, mens Hiljemark er mere dirigerende.

- De er gode til at få gang i en masse småspil, hvilket er med til at give modstanderen hovedpine, lyder det fra Peter Feher.

Hiljemark ser også positivt på samarbejdet. Han mener, at de komplimenterer hinanden godt.

- Vores samarbejde føles godt, for den måde vi hver især spiller på, passer godt til hinanden.

- Vi har hver vores kvaliteter, og det handler om, at vi får dem bedst i spil. Vi er en ny duo, men vi kommer til at få flere kampe sammen, og det skal nok blive endnu bedre i fremtiden, siger Oscar Hiljemark.

Men der kan være grund til hovedpine for Peter Feher, når AaB på lørdag gæster FC Midtjylland.


Pedro Ferreira er i karantæne efter sit gule kort mod FCN, mens Oscar Hiljemark blev skiftet ud med en skade i starten af anden halvleg.

- Det er selvfølgelig to gode spillere at undvære. Men forhåbentligt kommer vi ikke til at mærke deres fravær.

- Vi har en stor trup med en masse kompetencer, og så må nogle andre træde til, siger Peter Feher.

Oscar Hiljemark har kontrakt med AaB til sommeren 2023, mens Pedro Ferreiras kontrakt løber et år ekstra.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.