Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Ronaldinho løslades og kommer i husarrest

Ronaldinho er med sin bror sendt i husarrest på et hotel i Paraguay, efter at de snød sig ind med falsk pas.

Ronaldinho er med sin bror sendt i husarrest på et hotel i Paraguay, efter at de snød sig ind med falsk pas.
Ronaldinho blev anholdt for en måned siden for at rejse med falsk pas.

ASUNCION: Den tidligere brasilianske fodboldstjerne Ronaldinho er blevet løsladt af en dommer i en sag om svindel med pas, men er blevet beordret i husarrest sammen med sin bror på et hotel i Asuncion i Paraguay.

Det skriver nyhedsbureauet AFP.

Det sker, præcis en måned efter at Ronaldinho og hans bror blev anholdt, fordi de forsøgte at komme ind i landet med falsk pas.

Siden blev de fængslet og afventer en retssag. Deres advokater stillede en kaution på 1,6 millioner dollar, svarende til 11 millioner kroner.

Ronaldinho og hans bror ankom fra Brasilien til Asunción for godt en måned siden. Da de viste deres pas til immigrationsmyndighederne, bemærkede myndighederne, at der var noget galt med dokumenterne.

Timer senere, da det var blevet konstateret, at passene var falske, blev de to tilbageholdt af efterforskere på deres hotelværelse.

Ronaldinho var blevet inviteret til Paraguay af en velgørenhedsorganisation. Dennes direktør, Dalia Lopez, erkender, at hun havde anmodet om officielle paraguayanske pas til brødrene, men siger, at hun ikke anede, at de var falske.

De brasilianske myndigheder inddrog Ronaldinhos pas i november 2018, da han ikke formåede at betale en bøde på 2,5 millioner dollar - knap 17 millioner kroner - for miljøskader.

Skaderne var opstået i forbindelse med opførelsen af en ejendom i Porto Alegre i det sydlige Brasilien.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.