Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Røvere slog mand i hovedet og tog hans rygsæk

To unge mænd er blevet varetægtsfængslet for gaderøveri i Sønderborg, mens en tredje er løsladt.

To unge mænd er blevet varetægtsfængslet for gaderøveri i Sønderborg, mens en tredje er løsladt.
Tre unge mænd blev søndag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg for et gaderøveri begået natten til lørdag. (Arkivfoto)

SØNDERBORG: Natten til lørdag blev en 28-årig mand overfaldet og udsat for røveri på Alsgade i Sønderborg.

Tre unge mænd blev søndag formiddag fremstillet i grundlovsforhør i sagen, og to af dem, en 17-årig og en 18-årig, er blevet varetægtsfængslet frem til 18. december.

Den tredje, en 20-årig mand, blev løsladt efter grundlovsforhøret, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter søndag eftermiddag.

Ved røveriet blev den 28-årige mand ifølge politiets oplysninger slået tre gange i baghovedet og en gang i ansigtet.

- Derefter blev han frarøvet en rygsæk med højttaler og hovedtelefoner, sagde Bjørn Pedersen, som er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, søndag formiddag inden grundlovsforhøret.

Politiet oplyser, at alle tre nægtede sig skyldige ved grundlovsforhøret, der foregik for lukkede døre.

En af de varetægtsfængslede har kæret afgørelsen, mens anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi har kæret løsladelsen af den 20-årige mand.

De tre mænd blev anholdt i løbet af lørdagen, oplyste vagtchef Bjørn Pedersen.

- De to af dem kommer fra Sønderborg, og den tredje er fra Aabenraa, fortalte han.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.