Læs vores privatlivspolitikPrivatlivspolitik

Riis' nye hold åbner sæsonen i Australien uden danskere

Ingen af NTT's tre danskere er med på holdet, som indleder World Touren i Tour Down Under.

Ingen af NTT's tre danskere er med på holdet, som indleder World Touren i Tour Down Under.
Bjarne Riis (th.) blev i sidste uge præsenteret som medejer og ny team manager for NTT-holdet.

CAPE TOWN: Cykelholdet NTT fik i sidste uge dansk medejer, da Bjarne Riis bakket økonomisk op af Virtu Cycling Group, som han har sammen med Lars Seier Christensen og Jan Bech Andersen, købte en tredjedel af det sydafrikanske hold.

Samtidig fik Riis rollen som øverste sportslige ansvarlige med titel som team manager. Det markante danske aftryk er dog ikke at se i den første holdudtagelse.

Tirsdag har NTT sat navn på de syv ryttere, som skal skyde årets World Tour i gang i det australske etapeløb Tour Down Under, og der er ingen af holdets tre danske ryttere på holdkortet.

Hverken Michael Valgren, Andreas Stokbro eller nyerhvervelsen Michael Carbel er på startlisten til løbet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra NTT.

Det syv ryttere bliver Giacomo Nizzolo, Ryan Gibbons, Samuele Battistella, Danilo Wyss, Stefan De Bod, Rasmus Tiller og Dylan Sunderland.

Danske Lars Michaelsen er ledende sportsdirektør på holdet.

Tour Down Under køres fra 21. til 26. januar og har blandt andre deltagelse af verdensmester Mads Pedersen (Trek), Michael Mørkøv (Quick-Step), Mikkel Bjerg (UAE) og Asbjørn Kragh Andersen (Sunweb) med rødbedefarvet pas.

Derudover er mange af sportens største stjerner fraværende, da de først indleder løbssæsoner lidt senere.

/ritzau/

luk
Betingelser for
Jubii nyhedsbrev

Med Jubiis daglige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere.

Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun de(t) nyhedsbrev(e), du her tilmelder dig, og ikke andet.

Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.